A Fatörzs torta (recept ITT) trüffel krémjéből maradt ki... Ilyen -számomra- tökéletes alkoholos ganache krémet nem lehet csak úgy elpazarolni! Gondoltam egyet, elővettem az egyetlen itt lévő csokiformámat, s már olvadt is a 62 %-os étcsoki a bombonok külső héjához, s megtöltöttem a kedvenc étcsokis krémemmel... Mennyei! Már készítéskor sem bírtam ellenállni a kóstolgatásnak... majd fotózáskor is tovább kísértettek a kis praliné csodák, a látványuk is elég csalogató, a tömény csokiillatról ne is áradozzak! Hát nem szépek?! Őszintén, még attól is 100x finomabbak, mint ahogy mutatnak! A leheletvékony étcsoki-héj csak egy szépséges-roppanós szükséges külső, itt is a belső a lényeg! :-)
Mini ajándék dobozkában, vagy átlátszó tasakokban, szépen csomagolva,
névvel /ajándékkártyával ellátva igazán mutatós meglepetésként is
megállja a helyét! Ha kibírja (kibírod) az ajándékozásig... :-)
Viszont javasolt hűtőben tartani fogyasztásig /ajándékozásig, mert a csokihéj tényleg vékony lett, a belső pedig elég krémes ahhoz, hogy szobahőmérsékleten hamar puhuljon.
Éljen az Étcsokis Grand Marnier-s Ganache Bonbon!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése
Ciao, kérdésed van? Vélemény? Ne habozz! Pötyögd ide! :)