A nagy érdeklődésre való tekintettel, gyorsan idevarázsolom a tegnapi receptet. Biztosíthatlak, hogy tovább tart leírni, mint elkészíteni :)
Ami kell hozzá:
150 g étcsoki (amilyet szeretsz)
150 g vaj
110 g liszt
1,5 kávéskanál sütőpor
15 g cukrozatlan kakaópor
1 csipet só
3 tojás
35 g édesítő, én eritritet használtam (vagy cukor, ha az van/ azt szeretnéd)
1-2 marék csokidarabka / dió / mandula ízlés szerint
* A sütőt melegítsd 180 fokra
* A 3 tojást kicsit habosítsd fel az édesítőszerrel
* Vízgőz felett olvaszd össze a csokit és a vajat, majd keverd hozzá a tojásos keverékhez.
* Keverd össze a száraz hozzávalókat, majd ezt lassan adagold a krémes alaphoz, nem kell sokáig keverni, csak amíg homogén lesz a massza. A végén dobd bele a darabolt diót, csokit.
* Tegyél sütőpapírt egy 22*22 cm-es tepsibe, töltsd bele a masszát, és süsd kb 9-12 percig. Tűpróbánál inkább picit maradjon nedves a tű, ha már száraz akkor túlsült!
(Én nagyobb tálban sütöttem, ezért lett lapos... :) Máskor kisebbet szoktam használni, tehát a kb 22*22 cm-es jó!)
A tetejét olvasztott csokival díszítettem. De nálunk mindig sikere van, akármi legyen is benne/rajta :D Neked milyen brownie a kedvenced?
Jó étvágyat! :)
Megjegyzések
Megjegyzés küldése
Ciao, kérdésed van? Vélemény? Ne habozz! Pötyögd ide! :)